Unikatni izdelki za vse priložnosti

Imate tudi vi dan zapolnjen do zadnjega kotička? Ob današnjem tempu je skorajda nemogoče vse obveznosti držati v glavi. Jaz sem si jih navadno beležila na listke, ki so mi prišli pod roko. A težava pri listkih je ta, da se hitro založijo, včasih pa sem jih po nesreči celo vrgla stran. Zato je rokovnik pri meni zadnja leta nepogrešljiv. Letošnje leto bo zaznamoval poseben, unikaten rokovnik, velikosti A6 formata, ki z različnimi razdelki pokriva več področij: pomembne datume v letu, razdelek s tedenskim planerjem, razdelek za beleženje mesečnih finančnih obveznosti in plačil, razdelek za planiranje nakupov, gospodinjskih opravil in tedenske prehrane ter razdelek za planiranje telesne vadbe. Prostor, ki je namenjen nakupovanemu seznamu, ima perforiran rob, da imate svoje nakupovalne listke lažje pri roki. Vsakemu tednu v planerju je dodan prostor za zapiske in vsak teden vas spremlja drugačna lepa misel. Po želji lahko kakšnega izmed razdelkov tudi izpustim ali kaj dodam. Tudi barve in motive na naslovnici lahko prilagodim po vaših željah. Rokovnik je opremljen s praktičnim zapiranjem na ježka.

Po novem je na voljo tudi A5 format rokovnika, ki je razdeljen po mesecih in vsebuje mesečni planer, tedenski planer in tedenski planer po urah. Ob koncu vsakega meseca je nekaj praznih strani za zapiske, ki jih spremljajo tudi lepe in pozitivne misli.

Če še nimate svojega najljubšega planerja za letošnje leto, je to odlična priložnost, da se malo obdarite. Da bo začetek leta lažji in še bolj obetaven. Lahko pa si ga privoščite kar sredi leta, ko pač ugotovite, da brez njega res ne gre in da ste našli najlepšega doslej. 🙂

    Vas zanima več?
    Potrebujete več informacij? Želite izvedeti več o postopkih izdelave, izdelkih, cenah ali materialih?

    Pošljite mi sporočilo in z veseljem vam bom v najkrajšem možnem času odgovorila na vaša vprašanja.