Unikatni izdelki za vse priložnosti

So dragoceni trenutki in enkratna doživetja, ki se zgodijo samo enkrat v življenju. Za takšne priložnosti je včasih običajna voščilnica premalo, da bi povedali obdarovancu, kako zelo nam je drag.

Prav gotovo pa jim bo nasmešek na obraz zarisala voščilnica s prostorom za drobno darilce, voščilnica z okusnim čokoladnim grižljajem, voščilnica z vrečko njihovega najljubšega čaja ali druga izvirna voščilnica. Meja je le naša domišljija.

Ženske se še posebej razveselimo, kadar nam kdo podari rožico. Te so vedno čudovito presenečenje, v naš dom pa prinašajo toplino in domačnost.

Če pa želite biti tokrat pri podarjanju rožic še posebej izvirni, pa podarite kar voščilnico s semenčki, ki jih lahko obdarovanka posadi in sama vzgoji cvetlico. Tako jo boste razveselili kar v trojni meri, saj bo prejela čudovito ročno izdelano voščilnico, cvetlico in veselje ob vzgajanju in negovanju cvetlice.

Seveda je taka voščilnica lahko čudovito darilo tudi za moškega, ki rad poprime za vrtnarsko orodje.

Ob rojstvu malega zakladka se lahko namesto za klasično voščilnico odločite za nekaj posebnega. Na voljo so vam voščilnice v obliki pleničk, slinčkov, bodijev, stekleničk, dud in ostalih pripomočkov za dojenčka. Če imate kakšno posebno željo mi pišite in skupaj bomo zagotovo našli pravo rešitev za vas.

    Vas zanima več?
    Potrebujete več informacij? Želite izvedeti več o postopkih izdelave, izdelkih, cenah ali materialih?

    Pošljite mi sporočilo in z veseljem vam bom v najkrajšem možnem času odgovorila na vaša vprašanja.