Unikatni izdelki za vse priložnosti

Vsi izdelki Aleksandra’s finest Handmade so ročno delo, unikatni, izdelani iz najkakovostnejših materialov in izdelani v skladu z zadnjimi trendi.
V široki paleti izdelkov lahko prav vsakdo najde nekaj lepega zase ali izvirno in nepozabno darilo za najrazličnejše priložnosti.

NAROČILA IN DODATNE INFORMACIJE:

Za vsa naročila, povpraševanja ali informacije sem na voljo preko kontaktnega obrazca ali na elektronsko pošto info@voscila.com, lahko me pocukate za rokav preko zasebnega sporočila na Facebooku, z veseljem pa odgovorim tudi na vaše klice, ki jih sprejemam na telefonski številki 040 787 689, vsak dan med 8.00 in 18.00 uro. V primeru, da sem v tistem trenutku nedosegljiva vas z veseljem pokličem nazaj ali vam odgovorim na vašo pošto v najkrajšem možnem času.

NAČIN PLAČILA:

Naročeno blago pošiljam po pošti, kupec plača paket s plačilom po povzetju. Možen je tudi osebni prevzem paketa za Ljubljano in bližnjo okolico po dogovoru in v skladu z razpoložljivimi termini.

POŠTNINA, DOSTAVA NAROČENEGA:

Artikli, ki jih naročite, so odpravljeni k vam v najkrajšem možnem času. Če so na zalogi običajno še isti ali naslednji dan, izdelki po naročilu pa najkasneje v roku 5 dni.

Pakete dostavlja Pošta Slovenije. Stroški pošiljanja so sledeči:
– manjši paketi s plačilom po povzetju pri naročilu do 50€ je strošek pošiljanja 3€,
– večji paketi s plačilom po povzetju pri naročilu do 50€ je strošek pošiljanja 4€,
– paketi s plačilom po povzetju nad 50 evrov je strošek pošiljanja 6 evrov

Paketne pošiljke po Sloveniji so v skladu s pravilnikom Pošte Slovenije dostavljene najkasneje v roku 3 dni od oddaje na pošto, navadno pa že naslednji dan.

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILA:
(povzeto po 43. členu ZVPot)

Kupec ima pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od nakupa, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev.

Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od nakupa, je neposredni strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v trideset (30) dneh po sporočilu o odstopu na zgoraj navedeni naslov.
Če je kupec odstopil od nakupa, mu mora podjetje vrniti vsa opravljena plačila. Vračilo plačila mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje v tridesetih (30) dneh po prejemu sporočila o odstopu pogodbe.

Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo splošnim pogojem, ne sprejemam!

PRAVNO OBVESTILO

Vsi podatki in slikovno gradivo, ki jih najdete na spletni strani Aleksandra’s finest Handmade (www.voscila.com) ali na aktualnem FB profilu (voscila.com), so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

PRIDRŽUJEM SI PRAVICO DO SPREMEMB POGOJEV POSLOVANJA BREZ PREDHODNEGA OBVESTILA.