Unikatni izdelki za vse priložnosti

Kadar želim na izviren način obdariti svoje najbližje, podarim unikatne voščilnice Aleksandra`s finest Handmade. Izbor izdelkov je naravnost čudovit. Za ljubitelje rožič pridejo v poštev voščilnice s semeni rožic, za ljubitelje narave voščilnice z motivi drevesa ali metuljev, za sladokusce voščilnice s čokoladicami, za ljubiteljice nakita pa obvezno voščilnica z uhančki ali medaljončkom. Prav za vsako priložnost se najde čudovito voščilo, ki obdarovancu polepša dan. In kadar lahko razveselim nekoga s tako čudovitim voščilom, sem tudi sama srečna. Hvala ge. Aleksandri za izvirnost in kreativnost. Tako lepe izdelke lahko naredijo samo zlate roke.
Kristina

Izdelki izpod rok Aleksandre so res posebni ,unikatni in naravnost čudoviti, človek začuti ,da dela iz srca  …in ko vidiš iskrico v očeh prejemnika voščilnice je neprecenjivo. Punca carica si! Saj veš…
Andrea 

Za spletno stran voscila.com sem izvedela od sestre, saj so se ji izdelki, objavljeni na spletni strani, zdeli primerno darilo za maminih 60 let. Takoj, ko sem si malo pogledala podstrani in videla kaj vse se da narediti in kako lepo vse skupaj izgleda, sem bila istega mnenja. Z gospo Aleksandro sem še isti dan stopila v kontakt in izdelava kompletka voščilnica + uhani se je začela. Poleg tega, da je gospa Aleksandra zelo prijazna, hitra, ažurna pri odgovarjanju na maile, zelo lepo je poslovati z njo,… pa imajo njeni izdelki tudi zelo dostopne cene. Prijetno me je presenetilo da, ko sem ji naročilo potrdila, se je izdelave kompletka lotila še tisti večer. Naslednji dan sem imala na mailu že prve slike. Osebno sem zelo zadovoljna tako s končnim izdelkom, kot tudi s komukacijo z gospo Aleksandro in pa seveda kar je bilo najbolj pomembno, moja mami je bila darila zelo zelo zelo vesela, in verjamem, da bo uhančke nosila z veseljem in še dolgo. Jaz pa vem, da se bom na gospo Aleksandro, letos še kar nekajkrat obrnila.
Katarina  

Zame majhna pozornost pove več kot tisoč besed. Zato svojim bliznjim zelo rada podarjam unikatne izdelke domačih ustvarjalcev. Mednje zagotovo spadajo čudovite voščilnice in nakit Aleksandra’s finest Handmade, v katerih se zrcali ustvarjanje srca in duše, toplina in ljubezen, in v katere se preprosto moraš zaljubiti!
Anja

Prekrasni izdelki, imam jih že kar nekaj. Vsak nekaj posebnega, vsak izdelan z veliko mero ljubezni in unikatnosti. Izredno zadovoljna sem jaz, kakor tudi celotna ekipa „Licitacije za živali“, saj nam voscila.com redno donirajo svoje čudovite izdelke za licitacije, s katerimi zelo uspešno pomagamo tudi tistim, ki nimajo nikogar. Zelo smo hvaležni, da še obstajajo ljudje z velikim srcem, ki z veseljem pomagajo in so vedno tu, ko jih potrebujemo. Vsa ta ljubezen pa se odraža tudi v samih izdelkih, za katere mislimo da jim ni para v celotni Sloveniji. Hvala Aleksandra… ker si! Imamo te radi!
Tanja

Z izdelki Aleksandra’s finest Handmade sem več kot zadovoljna. Priporočam vsem ki imajo radi unikatnost, popolnost in edinstvenost!  V bodoče pa želim še veliko ustvarjalnosti in odličnih izdelkov, s katerimi vedno razveselite vsakega izmed nas. 
Petra